Tuesday 4 May 2010

Banc

Cica nu vine nici un nor vulcanic din Islanda. Chuck Norris a facut gratar.
Sursa: Sandman

13 comments:

ZIR said...

=)) deci astea cu chuck norris sunt grave rau de tot !

Andrei Ghiorghe said...

Dar stii cum boteaza Islandezii Vulcanele? Se strang in jurul lor sii incep sa scuipe.Primele 20 de sunete devin numele vulcanului.

Ionut Greere said...

Si cu Bruce Willis cum ramane???

Paul Pista said...

Un alt banc misto, cu Chuck Norris ce naiba :))

Gabi Popescu said...

dar ce gratar...

ghimpele said...

foarte tare, frate!

nic said...

off topic: daca nu ai mai scris, se pare ca Adrian Nastase te-a scos din blogroll :))

freacapunte said...

chuck norris are concurenta :)) http://www.220.ro/funny/Efecte-Speciale-Absolut-Stupide-Intr-Un-Film-Indian/bCNzsrIGl7/

Raluca said...

ce penal:)) eu zic ca a tras un fum din tigara:D

@Ionut Greere Bruce Willis zbura cu masina in jurul gratarului sa il atate:))

Constantin said...

Scrisoare deschisa.

S.O.S. Genocid in Romania

De cca doua ore m-am intors de la medicul de familie. Fusesem pentru: reteta compensata pentru hipertensiune arteriala si cardiopatie ischemica ( de care sufar de aproape 12 ani), o trimitere pentru analize si o alta pentru un medic specialist ( la care de fapt merg regulat de cca doi ani) de unde urmeaza sa iau alta retetă.

Rezultatul: am fost programat saptamana viitoare pentru data de 18 mai sa iau reteta si pentru a doua zi sa iau cele doua trimiteri. Dispozitiile Casei de asigurari de sanatate sunt că medicul de familie nu poate da mai mult de 20 de retete/trimiteri pe zi!!!

Peste 2 zile voi termina medicamentele. Ce va trebui sa fac? Sa renunt sau sa le cumpar la pret nominal? Sa renunt nu pot. Risc foarte mult. In ultimii ani am fost dus de 4 ori cu salvarea pentru tensiuni de 22-24. In urma cu 3 ani am avut o cadere de tensiune pierzandu-mi cunostinta chiar la poarta spitalului. Le-as cumpăra dar nu mi-a venit pensia pe luna aceasta.

Avand si retetă compensată nu este sigur că o voi putea folosi. Inca nu au venit bani la farmacii.

Medicul de familie mi-a detaliat problemele cu care se confrunta. Trebuie sa aduca bani de acasa pentru a acoperi cheltuielile. Este hotarat sa abandoneze aceasta activitate. Mi-a relatat si despre exodul medicilor in alte tari. Unde - atentie!- sunt primiti numai de clinicile particulare. Statul isi protejeaza sistemul de “venetici”.

Sunt hotarat sa actionez. Mai intai voi face un demers la casa judeteana de asigurari. In functie de raspuns voi actiona in consecinta.

Am muncit 39 de ani si sunt pensionar de numai 15 luni. Si VREAU sa mai traiesc!

--
Sa auzim numai de bine!

ADRIAN COSMESCU said...

BANC DE CRIZA
Ion are o crâsmă.
Pentru a-si spori vanzarile, el decide sa le ofere clientilor (majoritatea – betivani neispraviti) bautură. Isi notează cu grijă datoria fiecarui client, tinând astfel un bilant al creditelor acordate. Pe masura ce se raspandeste vestea ca Ion te serveste acum in schimbul promisiunii de a plati in viitor, numarul clientilor creste, iar vanzarile de bautura asisderea. Pe faza, Ion profita de ocazie si scumpeste tuica si berea. Un consilier bancar abil isi da seama ca afacerea lui Ion este de viitor si ii acorda acestui un credit pentru dezvoltarea cârciumii.
Creditul este garantat cu creantele acumulate de Ion, adica promisiunile de plata ale betivanilor care ii trec pragul. Superiorii consilierului bancar – baieti destepti, cu expertiza in mobilizarea resurselor financiare – refinanteaza creditul acordat lui Ion prin emisiunea a trei tipuri de obligatiuni, garantate desigur cu datoriile alcoolicilor: BEAUBOND, BEATBOND si VOMITBOND.
Aceste titluri financiare sunt cumparate si tranzactionate apoi pe piata internationala
Multi investitori nu inteleg ce inseamna aceste obligatiuni si cu ce sunt garantate. Cu toate acestea, cererea pentru ele creste, alimentata de cresterea continua a cotatiilor.
Intr-o buna zi, cu toate ca preturile continua sa urce, managerul de risc al unei banci (concediat ulterior, fiindu-i reprosata atitudinea> pesimista) decide ca este timpul sa ceara plata datoriilor acumulate de betivii care frecventeaza crasma lui Ion. Insa datornicii nu au cum sa plateasca. Ion nu isi poate rambursa creditul contractat de la banca si intra in faliment.
Obligatiunile BEAUBOND si BEATBOND isi pierd 95% din valoare> VOMITBOND sta ceva mai bine, stabilizandu-se dupa o prabusire de 80%.
Furnizorii carciumii lui Ion intampina serioase dificultati financiare dupa ce clientul lor a inchis portile si dupa ce obligatiunile in care investisera masiv si-au pierdut valoarea. Furnizorul de tuica este preluat de o firma concurenta, iar fabrica de bere intra in faliment.
Presedintele Basescu face apel la cetateni,la solidaritate,si isi doneaza salariul in contul carciumii lui Ion,la care avea si el masa rezervata!
Banca este salvata de la faliment de catre guvernul BOC, in urma unor consultari dramatice intre partidele politice. Fondurile necesare acoperirii pierderilor sunt obtinute prin impozitele platite de persoanele care nu consuma alcool,scaderea salariilor,pensiilor si somajelor nesimtite.

Lady Irisha said...

=)) tare

zsolt.ro said...

:)

Bine te am regasit!