Wednesday 16 January 2008

Habar n-am despre ce sa scriu...

... asa ca de ce nu mi-ati spune voi despre ce v-ar placea sa vorbim? As prefera sa nu aiba legatura cu politica. Incep sa fiu convinsa ca viata in Romania e ceea ce se intampla cand noi suntem ocupati cu circoteca vesnica. (Nu credeam ca o sa ajung sa-l parafrazez pe John Lennon intr-un context ca asta :) )

24 comments:

Anonymous said...

De ce nu ne mai spui tu una alta de prin Rusia?:) Si chestii legate de moda, papuci, ce ai vazut pe acolo (ca tot ma uit la "papucii zilei" mereu:)) Cum ti s-au parut rusoaicele, rusii in general? Si poze... Sper sa nu fie cu suparare ca isi sugerez asa ceva!

Zuzu said...

subscriiiiiiiiiiiiiiu!!!!!!!!

si intre timp, rumeg la teme de taclale :-)

Unknown said...

Cele mai misto texte sunt cele despre nimic, pornite de la inspiratie 0

Constantin said...

Ai pus o intrebare cu raspuns asteptat / cunoscut. Informatii. Informatii utile. Nu stiri. Informatii.
Incerc acum la repezeala sa deschid o lista:
- bursa
- proiecte de absorbtie a fondurilor UE
- filme noi si bune; nu neaparat premiate;
- carti : istorice, de psihianaliza,
- invatamant ; ce facem cu scoala romaneasca ; trebuie sa scoata - ca in occident - numai genii si tampiti ?
- piese de teatru adevarate ( gen : Oameni si soareci, Rata salbatica, Constructorul Solness)
- sanatate ; actul medical si eliminarea birocratiei ( vezi marea tevatura dun aceasta perioada la Casele de asigurari )
- .......

Stimati ziaristi, stimati bloggeri .
Umbalti. Vedeti lumea. Din piete, institutii ( judecatorii, spitale, policlinici, primarii, administratii financiare, politie, RAR, OPC, marketuri; oriunde este aglomeratii sunt si probleme ale oamenilor)

Imi cer scuze daca sunt demodat si v-am retinut inutil.

Constantin said...

SCUZE !
Erata :[..]este aglomeratie[..]

Rup Garoy said...

daca nu vrei sa mai scrii despre politica, uita-te 90 de minute la un meci de fotbal si scrie dup-aia. cred ca o sa iasa o scriitura foarte buna.

Constantin said...

UPTATE.

Stiam de 4 luni povestea dar am auzit acu 3 ore ceva care m-a pus serios pe ganduri. Voi fi scurt. Contez pe documentarea dv. suplimentara.

Primariile si directiile financiare sunt asaltate de oameni ( bolnavi sau poate f bolnavi , si desigur cei mai multi sunt si varstnici ) pentru a lua niste documente cu care sa mearga la Casa de sanatate in vederea obtinerii uni alt document pe baza caruia medicul de familie (si farmacistii!!!!!) sa poata elibera retetele compensate.
- Legea 95/2006, art.259 alin 4 vorbeste de persoanele NESALARIATE
- Ordinul CNAS 345 / 8.08.2006
stabileste cum se incheie contractele cu CNAS.

Oameni nevinovati sunt supusi ( de CNAS, de guvern ?!) unui santaj mizerabil.
In loc ca organele abilitate sa dovedeasca nerespectarea legii de unii sau altii, bolnavii sunt obligati sa dovedeasca sa nu fac evaziune fiscala. In ce tara ne aflam.
Bineinteles ne aflam in tara biletelelor si ale dosarelor.

Anonymous said...

Oana, n-ai scris daca aveau H&M la Moscova.

Alien style said...

Guten abend!...uite un subiect bun de scriitura: ce facem cand nu avem chef de nimic?

Constantin said...

@MELENAS,

Cand nu ai chef de nimic ori te duci la pescuit ori citeste o carte. Lasa scriitura ca nu-ti va iesi.

Anonymous said...

SUBSCRIU LA "DE PRIN RUSIA"FIIND RUSOFILA CU STATE VECHI SI CU RUSIA VAZUTA IN ANII 1980 SI...,INDRAGOSTITA IREMEDIABIL DE...PE ATUNCI LENINGRAD CU IMPREJURIMILE LUI PLINE DE CASTELE,LA CARE AM AJUNS PE NEVA CU VAPORASUL.MOSCOVA BRR...(CU MICI/DAR NOTABILE/ EXCEPTII)CU LITVIA SI LATVIA,CU KIEVUL,ETC.PRECIZARE:EU AM FOST ACOLO IN PERIOADA"NOPTILOR ALBE"(VARA)

Anonymous said...

Scrie despre viata...despre cotidian...despre firesc si nefiresc...despre ceea ce simti si oamenii care nu fac parte din lumea noastra inchisa a jurnalistilor...oamenii pe care ii vezi pe strada ...incearca sa iti imaginezi cum ar fi sa fim ei.

Anonymous said...

Iata, iti propun eu un subiect care e de discutat.

"Un chestionar completat pe site-ul Ministerului Sanatatii de cateva sute de persoane a fost ridicat la rang de referendum. Eugen Nicolaescu a decis, pe baza acestor opinii, sa interzica cu desavarsire fumatul la locul de munca si in spatiile publice inchise."

Gardianul 30 Iunie 2007 parca...nu stiam ca e ceva oficial, hai sa iau 800 de nefumatori sa-i supun la vot si prin asta devine totul oficial >:-| .

Anonymous said...

despre asta
http://evz.ro/article.php?artid=338081

Unknown said...

In Interesul Public (www.interesulpublic.ro) a aparut o schema tare cu Baselu si Udrea. Rog sa va bagati nasul in ea si sa-mi spuneti ce parere aveti.

eu007 said...

personal am apreciat cum l-ai pus la punct pe becali in emis de ieri dela Realitatea.Trebuia sa-ti ajuti colegul din studio cand a fost jignit de Cioban.SUCCES !!!!!

Anonymous said...

apreciez cum l-ai pus la punct pe becali in emis de ieri dela Realitatea.Succes!!

Anonymous said...

...."habar nu ai nici cand vorbesti?....."

Anonymous said...

Catre Oana Dobre-doamna:
Cand postezi ceva pe blogul tau,inseamna ca ai de transmis ceva;dar cand pui titlul:...Habar n-am despre ce scriu,ce sa mai intelegem????????

Oana Dobre-Dimofte said...

Anonimule:ca n-am murit, dar nu mai stiu despre ce anume sa scriu.

Anonymous said...

am sesizat ca si 007 te-a apreciat in emisiunea cu becali!?Acum ai avut de reprosat unui anonim?Pe langa multiplele calitati,ai un "defect"-te aprinzi repede.Parerea mea sincera este ca TE "APRINZI" prea repede.Cu experienta acumulata si cu flerul tau ,nu trebuie sa bagi in seama tot ce se posteaza.Dai satisfactie mai mare .cand cine a scris vede ca a reusit sa te enerveze.

Anonymous said...

Hau ar iu tudei? :)

1=

Oana Dobre-Dimofte said...

Paul: nu mi se pare nici un merit in a nu-ti arata enervarea. Cel mult ipocrizie. In nici un caz tarie de caracter.

Anonymous said...

In primul rand ,multumesc pt rasp.Eu nu amsugerat(!?)sa nu te enerveze anumite probleme;e firesc sa nu suporti:prostia,infatuarea,grandomania!Nici eu nu le suport si reactionez.Inca odata multumesc de raspuns.Cand am timp iti urmaresc cu interes punctele de vedere exprimate in scris sau in emis.tv!
paul nicolaescu