Wednesday 23 May 2007

S-a dus si Ralu Filip




O veste care, vorba lui CTP m-a naucit. Desi nu am fost vreodata fanul lui, imi pare rau de-adevaratelea.

5 comments:

Gabi Blanita said...

Moartea lui starneste tot atata compasiune cat poate starni moartea oricarui om. Nu e nici prima nici ultima persoana publica care moare in perioada mandatului.
De ce se incearca 'sanctificarea' lui artificiala cand tot timpul deciziile CNA au fost injurate si contestate ?
Sa ramanem un pic cu picioarele pe pamant si sa zicem in gand un 'Dumnezeu sa-l ierte'.

Unknown said...

ORICE SANCTIUNE ESTE CONTESTATA DE CEI CARE O PRIMESC ! DUCEM LIPSA DE APRECIERE VALORICA A OAMENILOR ! PRIN NEMULTUMIREA UNORA A PROTEJAT MILIOANE DE TELESPECTATORI ! SINCER RESPECT PENTRU CEL CE A FOST RALU FILIP !!! DUMNEZEU SA-L IERTE !!!!!

marius said...

oana! ascultam luni si marti carcatasii cum radeau de ralu filip si le dadeam dreptate... azi mi-am dat seama ca sunt putine lucruri in lume pentru care merita ssa suferi....boala secolului 21 rapune din ce in ce mai multi oameni: stresul care ne asteapta la orice pas!

Anonymous said...

Dumnezeu sa-l ierte!

NIMENI NU PRIMESTE CEVA NEMERITAT. FIE EL,ACEL "CEVA",CHIAR SI O MOARTE "TRAGICA"... “Cel care a facut un bine cât un graunte de colb, îl va vedea, ~Dupa cum, cel care a facut un rau cât un graunte de colb, îl va vedea.” [Coran, 99:7-8]

P.S.-Va rog sa ganditi bine postul meu inainte de a lansa "atacuri"...Nu interpretati gresit(cum au mai facut si altii)!

Alex said...

Corect , pentru ca baga 30-40 tigari pe zi , a meritat-o .