Monday 21 May 2007

NU zau?!

Boc tocmai a anuntat la Realitatea ca PD ar putea sa elimine din programul partidului interdictia de colaborare cu PSD. Si a dat-o cotita cand Turcescu l-a intrebat daca PD ar putea sa sustina un guvern PSD. Mai trebuie sa spun ceva?!

6 comments:

Anonymous said...

faci live blogging? :)

gusa asta pana nu o sa ia o bataie buna nu o sa invete nimic. tolontan o baga pe aia cu poporul si cu hahaiala. si turturica nu inteleg ce vrea de la mine.

Anonymous said...

Buna stirea, dar mai frumos am scris eu:)). "PD isi desface picioarele pentru PSD". Mai mult, promite sa-i ofere cheia de centura de castitate, respectiv sa renunte la teza de colaborare cu PSD. Amor ghebos in slujba cetateanului.Imediat insa a venit (in dimineata asta) demisia lui Romeo Raicu-vice PD- din Parlament, care s-a scarbit de lipsa de incredere a institutiei printre oamenii care voteaza.

Anonymous said...

draga mea, tu nici acum nu ai invatat sa faci diferenta intre sintagma de "tatonare a terenului" si cea de "asumare a unui demers politic"?sa stii, daca te incalzeste cu ceva, ca pe sticla pareti mai destepti!acu' avem ocazia sa vedem si noi cat sunteti de "capabili"!

Anonymous said...

Vechiul meu cosmar recurent cu reintregirea FSN e pe cale sa devina realitate...

Oana Dobre-Dimofte said...

Dragul meu anonim curajos, tatonarea este in cazul asta foarte relevanta!

Unknown said...

BOC ESTE IN DIRECT LA REALITATEA , ACUM !!! NU INTERPRETA DOAR PASAJE DATE DE ALTII !!! BOC A SPUS CA P.D. NU VA PARTICIPA LA GUVERNARE "DELOC" PINA LA ALEGERILE ANTICIPATE SAU CELE NORMALE !!! APROPO , ATI VAZUT LA TURCESCU INREGISTRAREA PRIMITA IN ULTIMUL MOMENT DESPRE "TIGANCA IMPUTITA" ??? ACUZAREA , TOTUSI , SI-A SPUS CUVANTUL ?!?!